sparadirekt.se – allt om pengar och lån

Förbättra ekonomin med pensionärsrabatter

Som pensionär kan du spara tusenlappar genom att använda pensionärsrabatter. Det är ett smart sätt att få möjlighet att resa mer, skaffa bra abonnemang och även handla billigare online.

Senior- och pensionärsrabatter

Man talar ofta om pensionärsrabatter, men vanligtvis är det seniorrabatter som gäller från och med att du fyllt 55 år som det handlar om. Bästa sättet för att ta del av senior- och pensionärsrabatter är genom att bli medlem på Seniordeal som även ger dig en välkomstpremie. Det är alldeles gratis och du kan känna dig trygg när du tar del av deras rabatter. Det är helt enkelt en sajt som har samlat senior- och pensionärsrabatter och mejlar ut olika erbjudanden till dig. Istället för att du behöver surfa runt på nätet och leta, så gör de arbetet åt dig. Utan kostnad. Ett väldigt enkelt sätt att spara flera tusenlappar om året på. Gå in på Seniordeal och ta del av sköna senior- och pensionärsrabatter på resor och mobilavtal samt handla billigare på nätet.

Förbättra ekonomin

Det är många pensionärer som har väldigt bra ekonomi i Sverige. Är det så att du behöver hålla stenkoll på pengarna kan du faktiskt förbättra din ekonomi med Seniordeal. Först och främst kan du förbättra dina avtal, som elavtal och mobilabonnemang. Du kan också prenumerera på tidningar som du gärna vill läsa till nedsatt pris, förutom att du kommer att spara mycket när du ska handla online. De har avtal med säkra företag, så du kan känna dig trygg när du ska köpa. Det är ett smart sätt att kunna köpa billigare kläder och skor, men också hudvård och annat som du behöver. Allt beroende på vilka rabatter de har för tillfället.

Res med pensionärsrabatt

Det är väldigt många pensionärer som älskar att resa. Enligt forskning reser faktiskt 80 procent av alla svenska pensionärer varje år. Intresset för att komma iväg utomlands, särskilt till värmen, är jättestort. Med pensionärsrabatter kan du även upptäcka nya platser. Varför inte ta flyget till Barcelona eller New York, upptäcka pärlor i Italien och Frankrike eller få råd att följa med barnen när de ska resa iväg någonstans? Det är verkligen mysigt att göra en familjesemester över generationsgränserna. Om barn och barnbarn inte bor i samma stad som dig kommer du även att få råd att göra ett extra besök hos dem.

Hitta bra avtal

En annan stor fördel med Seniordeal är att du blir erbjuden att teckna fördelaktiga avtal. Vi behöver alla ha ett el- och mobilavtal. Månatliga räkningar som ska betalas. Då är det skönt att hitta bra avtal som hjälper dig att spara mycket pengar. Detsamma gäller när du ska handla på nätet. Du behöver nya kläder eller så vill du handla apoteksprodukter som solskydd, ansiktsrengöring och smink. Använd rabatter och få allt hemlevererat till bostaden.